U sredu, 11. marta, 115 učenika mlađih razreda, u pratnji učitelja, uputilo se ka Zrenjaninu. U bioskopu smo gledali zanimljive filmove.

* Beli očnjak, fim nastao po čuvenoj priči pisca Džeka Londona. Da se prisetimo: Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Dečak traži svog oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Usput upoznaje veličanstvenog mešanca vuka i psa po imenu Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove . Avantura sa Belim očnjakom zauvek će mu promeniti život.

* Meda Pedington 2, drugi deo filma o avanturama medvedića Pedingtona, nastalog prema liku engleske serije slikovnica. U drugom delu medvedić Padington se srećno smestio kod porodice Braun. On širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, medvedić nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali, da bi je kupio, mora da zaradi novac. Međutim, lopov krade tu knjigu, a naš meda postaje zatvorenik.

učiteljica Nataša Nenin

About Author